Festivalul de Teatru Scrie despre Tine - Lucica Radu

vineri, 17 mai 2013

Festivalul de Teatru Scrie despre Tine

Festivalul de Teatru Scrie despre Tine a inceput saptamana trecuta in cadrul Teatrului ACT cu piesa "Solpadeine is my boyfriend", piesa care mi-a placut mult de tot. Daca aveti timp, in zilele urmatoare mai au loc doua spectacole pe care ar fi frumos sa nu le ratati. Festivalul dureaza pana pe data de 10 iunie!

Festivalul de Teatru Scrie despre Tine va oferi publicului bucurestean, in premiera, 5 piese scrise si montate in spectacol in cadrul atelierului de scris si dramaturgie Scrie despre Tine. Toate cele 5 piese sunt inspirate din povestile reale ale autorilor lor. Scenariile au fost prezentate prima data publicului in seria de lecturi publice a Lunii Scrie despre Tine ce a avut loc in Bucuresti, in primavara anului trecut.
Programul zilelor urmatoare al Festivalului de Teatru Independent Scrie despre Tine cuprinde  o piesa in lectura publica – Camera unde ploua de Olivia Oancea - si premiera unei piesei, Io te-am facut, io te omor, de Andreea Lupu. 

17 mai, Io te-am facut, io te omor,  de Andreea Lupu
Cu: Andreea Bibiri, Romeo Tudor/Claudiu Istodor, Sorin Poama, Ilinca Harnut
Teatrul de Arta Bucuresti, ora: 20.15
Intrarea libera

19 mai, Camera unde ploua, de Olivia Oancea
Spectacol lectura in cadrul Festivalului Scrie despre Tine
Cu: Cosmina Stratan, Sorin Poama, Amalia Ciolan, Lucian Iftime, Catalin Alexandru Cicioiu
Carturesti Café Verona, ora 19:00
Intrarea libera

Astept impresii de la voi! Eu zic ca nu o sa va para rau daca mergeti la cele doua spectacole de mai sus. Mai multe detalii despre festival gasiti pe site-ul dedicat acestui eveniment: http://scriedespretine.com/Niciun comentariu:

@templatesyard